chrome firefox opera safari iexplorer

Цьогоріч фестивалю «Таврійські ігри» не буде

03 червня 2012 о 19:45

Фестиваль «Таврійські ігри» у 2012 році проводитися не буде. Таке рішення оргкомітету було прийняте після глибинного аналізу музичного ринку Європи та після проведення фокус-групи серед фахівців шоу-бізнесу, партнерів фестивалю, глядачів і журналістів.

Для переважної більшості прихильників фестивалю «Таврійські ігри» ця подія асоціюється з кількаденною різностильовою музичною програмою, конкурсом краси, пивним чемпіонатом і фестивальними теплоходами. Проте в такому форматі фестиваль «Таврійські Ігри» – це вже історія, і розвивати його далі в тому ж напрямі сьогодні не актуально. В іншому ж форматі фестиваль «Таврійські Ігри» організатори вирішили не проводити.

У прес-службі також наголосили, що діяльність компанії «Таврійські Ігри» не обмежувалася та не обмежується проведенням однойменного фестивалю. За 20 років діяльності «Таврійські Ігри» провели понад 800 різноманітних заходів: державні свята, дні міст, професійні свята, корпоративні акції, промотури, рекламні акції тощо. У цих заходах було задіяно понад 350 артистів із 38-ти країн світу. Компанією були проведені акції більш ніж у 150-ти населених пунктах України, а також заходи за межами України (Болгарія, Єгипет, Туреччина, Кіпр, Австрія та Греція).

Цього року з 17 по 22 липня в місті Скадовську «Таврійські ігри» проведуть 14-й дитячий благодійний фестиваль «Чорноморські ігри» в міжнародному форматі. У конкурсній програмі фестивалю очікується участь дітей із десяти країн світу.

Нагадаємо, що за 17 років на фестивалі «Таврійські Ігри» виступило 237 виконавців із 17-ти країн світу. За ці роки події фестивалю відвідало близько 3,5 мільйона глядачів.

Джерело: УНН
Розділи: Новини культури