chrome firefox opera safari iexplorer

У Болгарії хочуть заборонити all inclusive

11 червня 2012 о 11:23
Болгарська влада запропонувала залишити послугу all inclusive тільки в готелях категорії 4 і 5 зірок.

Причиною цього стали численні скарги на якість даної послуги в готелях нижчих категорій. За їхніми словами, маленькі готелі часто не можуть забезпечити клієнтам якісне обслуговуванням за системою «все включено», пише Euromag.

Тож влада країни збирається законодавчо обмежити для готелів можливість включення опції all inclusive в свої послуги.

Заборона поширюватиметься на всі готелі класом нижче 4-х зірок. Проект закону запропонували міністерству економіки і туризму в Болгарському агентстві з безпеки продуктів харчування.

На думку фахівців цієї організації, послуга all inclusive в готелях нижчого класу часто порушується, що призводить до невдоволення відпочиваючих і підриву іміджу країни.

Директор агентства Йордан Войнов, як приклад, розповів про один готель, в якому при місткості в 1000 осіб знаходився ресторан, здатний одночасно обслужити не більше 30 осіб. На думку Войнова, послуга all inclusive в даному готелі фактично була обманом клієнта.

«3-зіркові готелі і ті, які мають менше зірок, повинні мати можливість нагодувати близько 60% своєї місткості. Якщо, наприклад місткість готелю 100 чоловік, то місць у ресторані має бути мінімум на 60 осіб», — пояснив Йордан Войнов.

"Минулого літа через неякісні продукти харчування, які пропонуються за послугою all inclusive, більше 300 готелів були оштрафовані. В ході перевірок були виявлені продукти харчування з невстановленим походженням, із закінченим терміном придатності і зберігалися при неправильному температурному режимі ", — додав Войнов.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути