chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві з початку Євро по допомогу до медиків звернулися 77 іноземців

14 червня 2012 о 11:50

У Києві з початку фінальної частини чемпіонату Європи з футболу станом на ранок 14 червня по допомогу до медиків звернулися 126 осіб, з яких 77 іноземці.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Київської міської держадміністрації, про це свідчать дані про звернення уболівальників до київських лікарень з початку Євро-2012, надані Головним управлінням охорони здоров’я КМДА.

Зокрема, за попередню добу, 13 червня, до медиків звернулося 19 вболівальників, 18 з яких – іноземці.

Переважно уболівальники звертаються до лікарів стосовно загострень хронічних захворювань, погіршення самопочуття у зв’язку зі спекою, легких травм.

На територіях стадіону, фан-зони та фан-кемпінгу критичних випадків не зареєстровано.

16 квітня

Інші дати
Феодосій Федченко
1911 –  український метролог, фізик-експериментатор. Створив найточніший маятниковий годинник – астрономічний годинник Федченка (АГФ), яким оснащено більшість обсерваторій, станцій метро і телецентрів країн колишнього СРСР.
Розгорнути
Народився Борис Возницький
(1926, с. Ульбарів Рівненської обл. - 2012) - український мистецтвознавець, академік Української академії мистецтв, Герой України, лауреат Національної премії ім. Т. Шевченка, заслужений працівник культури України та Польщі, президент Українського національного комітету Міжнародної ради музеїв (ІСОМ), доктор honoris causa.
Розгорнути
Народилася Христина Алчевська (Журавльова)
(1841, м.Борзна Чернігівська область – 1920) - український педагог, організатор народної освіти, популяризатор української мови, народної пісні, творчості Тараса Шевченка. У своїй садибі у Харкові у 1899 році встановила перший у світі пам»ятник Тарасу Шевченку.
«Людина, яка в час масової безграмотності, працю задля просвіти народу зробила девізом свого життя і залишилася вірною тому девізові”. (Микола Сумцов про Христину Алчевську)
Розгорнути