chrome firefox opera safari iexplorer

У Києво-Печерському заповіднику з’явилися аудіогіди для туристів

19 червня 2012 о 08:41

З 18 червня Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник пропонує своїм відвідувачам нову послугу – аудіогід.

Він надає можливість самостійно здійснити огляд музейного комплексу, прослухати інформацію з майже тисячолітньої історії пам'ятки у будь-якій послідовності та у зручному темпі, повідомляє сайт заповідника.

Аудіотури на території заповідника вестимуться не лише російською та українською, але й англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами. Також у перспективі — створення аудіогідів італійською та китайською мовами.

Принцип роботи аудіогіда достатньо простий. Перед початком огляду відвідувач обирає мову, якою вестиметься екскурсія, а далі натискає номери об’єктів, що його зацікавили, на клавіатурі пристрою.

Фото kplavra.kiev.ua

Допоможе також карта-схема з наміченим маршрутом огляду та вичерпною інформацією щодо користування приладом, яку видаватимуть кожному, хто скористається Аудіосервісом.

Екскурсія триває приблизно 1,5 години, або ж 2 академічні години.

Вартість послуги:

  • Для громадян України та СНД – 80 грн.
  • Для іноземців – 120 грн.
  • При цьому грошовий завдаток складає 200 грн.

Замовити екскурсію з аудіогідом можна в екскурсійному бюро заповідника (Адреса: вул. Лаврська, 9. Телефон екскурсійного бюро: 280-30-71)

«Рідна країна»

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути