chrome firefox opera safari iexplorer

У метро розповіли, як працюватимуть під час Євро

06 червня 2012 о 10:56

На період євро-2012 – з 7 червня по 2 липня – змінюється режим роботи Київського метрополітену.

Про це повідомляє прес-служба підземки.

З 7 червня по 2 липня, на період роботи офіційної фан-зони на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності, роботу метро буде продовжено на одну годину, а в дні проведення футбольних матчів на НСК «Олімпійський» (початок о 21.45) 11, 15, 19, 24 червня, 1 липня та заходів на офіційній фан-зоні 13 червня – на дві години.

Станція «Майдан Незалежності» з 00.00 7 червня до 6.00 2 липня буде зачинена для входу та виходу пасажирів. У зазначений період станція працюватиме як пересадочна з лінії на лінію.

Станції «Олімпійська» та «Палац спорту» з 17.45 до 21.45 та на одну годину після закінчення матчів на НСК «Олімпійський» 11, 15, 19, 24 червня та 1 липня будуть зачинені для входу та виходу пасажирів. Станцію «Олімпійська» поїзди проїжджатимуть без зупинки.

У зазначений період, у разі необхідності, в залежності від пасажиропотоку можливе обмеження входу пасажирів на станції «Хрещатик», «Театральна» і «Площа Льва Толстого» та, при необхідності, закриття входу на станції «Хрещатик» і «Театральна».

У період з 7 червня по 1 липня з 22.00 до закінчення руху поїздів будуть передбачені додаткові резервні склади для видачі їх, при необхідності, на лінії.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути