chrome firefox opera safari iexplorer

У центрі столиці встановлено більше 2 тисяч нових урн

11 червня 2012 о 13:05

У центральній частині Києва комунальні служби міста встановили понад 2 тис. нових пластикових урн для збору сміття.

Про це повідомив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.

Він зазначив, що однією із особливостей таких урн є їхня жаростійкість – вони витримують температуру до +120 градусів за Цельсієм.

Крім того, за його словами, у місті розставлено 168 контейнерів для збору сміття, і у наявності ще є близько 200 резервних контейнерів, які будуть оперативно задіяні у разі необхідності.

Що ж стосується прибирання офіційної фан-зони, то перший заступник голови КМДА підкреслив, що для дотримання чистоти та належного санітарного стану території міська влада задіяла додаткові сили комунальних служб, збільшено кількість двірників та інтенсивність прибирань. Крім того, буде виділено спеціальний пилосмок, за допомогою якого прибиратимуть дрібне сміття та недопалки від сигарет.

Служби міста щодня проводять контроль чистоти та, в залежності від потреб, збільшуватимуть кількість урн, контейнерів для сміття, залучатимуть більшу кількість працівників тощо.

Джерело: УНІАН Київ
Розділи: Суспільство

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути