chrome firefox opera safari iexplorer

Українські фани в інтернеті познущались над суддею за не зарахований гол. Фото

20 червня 2012 о 13:45
Футбольні страсті після програшу української збірної у вівторок в Інтернеті не вщухали. Фани активно обговорювали, чому угорський суддя Віктор Кашшаї не зарахував нашій збірній очевидний гол.

Але простим обговорюванням уболівальники не задовольнялись і попрацювали вночі зі сторінкою про суддю Віктора Кашшаї.

Одразу після завершення матчу сторінка з його біографією була змінена: невідомі користувачі дописали в кінці чимало образливих слів та прокльонів, пише Watcher.

У розіді «Прізвисько» люди, котрі зламали сторінку, написали «Сліпий».

Окрім того, у тексті зазначили: «Українські фанати дали арбітру прізвисько „Лондонська повія“, після чого він був відправлений у відставку не невідомий термін».

Адміністрація української Вікі кілька разів витирала нецензурну лексику, проте користувачі кожен раз дописували її знову. Втім, зараз сторінка судді на Вікіпедії не містить ніяких образ.

 

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути