chrome firefox opera safari iexplorer

Українські вболівальники закликають тероризувати сайт UEFA

21 червня 2012 о 14:38

Тисячі українських користувачів закидають гнівні повідомлення на сторінку угорського судді Віктора Кашшаї в Fecebook.Сьогодні запропонували спамити сайт Європейської організації.

На чотирьох мовах арбітру і його асистенту бажають купити окуляри. «Зайди в» оптику «і купи собі окуляри! Ти сліпий, тебе треба прибрати взагалі!», "Зіпсував нам весь матч! Як так можна? — пишуть користувачі.

Сьогодні вболівальники вирішили піти далі, і запропонували закидати коментарями сайт УЄФА. Користувачі обурюються, що організація, визнавши помилку, не збирається карати рефері матчу Україна-Англія. «Пропоную створити сторінку UEFA dislike і спамити їх електронкою», — написав один з користувачів на сторінці Кашшаї в Facebook.

Нагадаємо, на 63-й хвилині матчу Англія-Україна, за рахунку 1:0 на користь британців Марко Девіч пробив, і м'яч від воротаря англійців Джо Харта полетів у ворота. Захисник збірної Англії Джон Террі вибив м'яч з воріт, але як показав відеоповтор, вже через лінії воріт. Угорський арбітр Віктор Кашшаї прийняв рішення про те, що взяття воріт не було.

Варто зазначити, що вчора розлючені українські вболівальники редагували персональну сторінку судді в Вікепедії, написавши що він помер.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути