chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні виходитиме журнал Vogue

11 червня 2012 о 12:22

Сьогодні, 11 червня, президент мультимедійної компанії UMH Group Борис Ложкін оголосив про підписання ліцензійної угоди між UMH Group і видавничим домом Conde Nast International.

Як повідомили Корреспондент.biz в UMH Group, за цією угодою, Vogue стане першим виданням Condé Nast, яке вийде на українському ринку в друкованому та електронному вигляді протягом наступних 12 місяців.

«Партнерство з Condé Nast International — велика честь і відповідальність для нас. Наша спільна робота дозволить вивести вітчизняну медіагалузь на якісно новий рівень, а запуск легендарного бренду Vogue в Україні стане знаковим явищем для всього luxury-ринку», — заявив Ложкін.

Варто зазначити, що український Vogue стане двадцятим міжнародним виданням знаменитого журналу, що випускається в США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та країнах Латинської Америки, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії , Індії, Туреччини та Нідерландах.

«Україна готова до Vogue. Ринок luxury перебувавє на підйомі, і досвід Vogue найкращим чином допоможе задовольнити зростання інтересу читачів до цієї сфери», — вважає Джонатан Ньюхаус, голова Ради директорів і виконавчий директор Condé Nast International.

Зі свого боку президент нових ринків Condé Nast International Керол Корнюо зазначив, що UMH Group — медіакомпанія з великим різнобічним досвідом, яка поділяє наше прагнення до безкомпромісної якості і найвищих стандартів.

***

Conde Nast — підрозділ американської компанії Advance Publications, працює на 25 ринках, видає 137 журналів, понад 100 сайтів і 170 додатків для планшетів і смартфонів для таких легендарних брендів, як Vogue, GQ, Glamour, Wired, Condé Nast Traveller і Vanity Fair.

Серед останніх світових запусків — Vogue в Нідерландах, Glamour в Бразилії, Condé Nast Traveller в Росії і AD в Китаї та Індії.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути