chrome firefox opera safari iexplorer

Віталію Кличку не дозволили битися на Олімпійському

27 червня 2012 о 11:16

Чемпіон світу у надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко не зможе провести на НСК «Олімпійський» запланований на осінь бій.

За інформацією німецької газети Frankfurter Allgemeine, подана промоутерською компанією Кличка заявка на проведення вечора боксу була відхилена відповідальним з цього питання міністерством.

Причому, незважаючи на «мільйонні доходи, які цей захід могло принести бюджету Києва». Підставою відмови став газон, який може бути пошкоджений під час проведення вечора боксу.

Нагадаємо, що Кличко-старший планує провести свій наступний бій 1 чи 8 вересня. Його суперником, поки за не офіційною інформацією, стане німецький боксер сирійського походження Мануель Чарр.

Джерело: ТСН
Розділи: Спорт в Україні

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути