chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра на Хрещатику почнеться відлік днів до фіналу Євро

07 червня 2012 о 13:33

Відзавтра годинник зворотного відліку часу до ЄВРО 2012 рахуватиме дні до фіналу чемпіонату, повідомили УНН в прес-службі КМДА.

Електронний годинник зворотного відліку часу до ЄВРО 2012, встановлений перед будівлею Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, 36, долічує останні години до початку футбольного чемпіонату.

Нагадаємо, урочисте відкриття однієї з найбільших спортивних подій світу – чемпіонат Європи з футболу – відбудеться завтра, 8 червня, у Варшаві.

У Головному управлінні з підготовки ЄВРО 2012 повідомили, що коли годинник відрахує останні хвилини до початку турніру, електронний механізм розпочне інший відлік – до початку фіналу чемпіонату.

Як відомо, фінал ЄВРО 2012 відбудеться 1 липня у Києві.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути