chrome firefox opera safari iexplorer

Через побиття спортсменів під час Євро 2012 відкриють кримінальну справу

10 липня 2012 о 14:49

Прокуратура таки відкрила кримінальну справу за фактом побиття спортсменів (Д. Курта та Л. Кіосової) на території Труханового острова охоронцями кемпінгового містечка.

Така відповідь надійшла від Прокуратури м. Києва до депутата Київради О. Бригинця (БЮТ-Батьківщина) на запит з вимогою взяти під контроль згаданий інцидент.

«Це був жахливий випадок хамського ставлення до людей, які проводили спортивні змагання на острові. Безумовно, винні мають бути покарані, бо цей випадок кидає тінь на все, що відбувалося під час Євро 2012», — зазначив О. Бригинець.

У відповіді зазначається, що попереднє рішення Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві про відмову в порушенні кримінальної справи скасовано з одночасним порушенням кримінальної справи.

«Я вдячний Прокуратурі, що вона відкрила справу, головне, щоб це не залишилось на папері, а підтвердились реальними діями та покаранням винних», — наголосив О. Бригинець.

Наразі справу направлено для проведення досудового слідства до СВ Дніпровського РУ ГУ МВС України в м. Києві.

Нагадаємо, як повідомляли ЗМІ, вночі з 26 на 27 травня охоронці кемпінгового містечка на Трухановому острові нанесли тяжкі тілесні ушкодження двом спортсменам.

Під час проходження ділянки маршруту «Нічне орієнтування» в рамках проведення етапу Чемпіонату України зі спелеотехніки 2012, спелеологічного зльоту «Дніпровські кручі» в парковій зоні Труханів острів, двоє учасників змагань були жорстоко побиті охоронцями кемпінгового містечка.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути