chrome firefox opera safari iexplorer

До України з'їхалися понад тисяча байкерів

14 липня 2012 о 09:07

В Умані стартував щорічний байкерський зліт Умань 5 доріг! Назад в СРСР!, на який з’їхалося більше тисячі байкерів з України, Росії, Білорусі і Естонії, він проходить. у колишньому піонертаборі, в лісі.

«На вечір варимо 500 кг овочевого рагу. На обід було по стільки ж каші і супу. Завтра пригощатимемо людей борщем і пловом, а у неділю — традиційною юшкою», — розповів шеф-кухар Юрій, пише Gazeta.ua.

Крім того, було закуплено більше 400 буханок хліба і 100 кг сала, а також по одній тонні яблучного сидру і пива, 500 л горілки і 200 л кефіру.

«Щоб потрапити на наш зліт мені довелося здолати на своєму Харлеї більше 2 тисяч кілометрів дороги. Вже з’їхалося більше тисячі осіб, але, за нашими прогнозами, ця цифра може зрости до чотирьох тисяч. Заявок було подано багато», — заявив один з організаторів події, 32-річний Володимир Гамалиця.

Згідно із заявленою програмою, гостей чекає кінопрезентація на великому екрані фільму для «дорослих» байкерів, Волошкова галявина. У суботу, 14 липня, відбудеться перше вручення премії Золотий хохол. Після цього, учасників чекає рок-фестиваль, на якому виступатимуть Вперше Чую, Крила, Ot Vinta, Брати Карамазови і Жора Делієв та інші групи.

Зліт байкерів традиційно триває з 12 по 15 липня. Реєстрація на байкерському заході коштує для чоловіків 200 грн, для жінок — 50 грн, проте якщо пані приїхала на мотоциклі — безкоштовно.

Як повідомлялося вчора, 12 липня, Президент Росії Володимир Путін на зустрічі з Президентом України Віктором Януковичем у форматі тет-а-тет нагадав про його торішню обіцянку проїхатися з байкерами на мотоциклі і запросив зробити це разом із ним.

Нагадаємо, Путін по дорозі з Севастополя в Ялту, де проходила його зустріч з українським колегою Віктором Януковичем, здійснив зупинку у таборі байкарів з клубу Нічні вовки.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути