chrome firefox opera safari iexplorer

Гуманітарну раду при Президентові закликають саморозпуститися

05 липня 2012 о 10:42

Львівська обласна «Просвіта» ім. Т. Шевченка закликала громадські організації вийти зі складу Громадських рад при обласних та районних адміністраціях та активно долучитись до акцій протесту з метою скасування Закону України “Про засади державної мовної політики”.

Про це йдеться в повідомленні ЛОО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка.

Окрім того, голова ЛОО ВУТ «Просвіта» ім. Т. Шевченка Ярослав Пітко закликав Громадську гуманітарну раду при Президенті України саморозпуститись.

Нагадаємо, що головою Ради є Президент Віктор Янукович, секретарем ради – Ганна Герман. Загалом до складу Ради входило 35 осіб.

Додамо, що 4 липня з Громадської гуманітарної ради при президентові України Герої України вийшли Іван Драч і Богдан Ступка. Таким чином вони протестували проти прийняття Верховною радою України мовного закону.

Однак сьогодні з Адміністрації президента надійшло повідомлення, у якому Ганна Герман каже, що Громадська гуманітарна рада при президентові України працює в повному складі.

«Поширена 4 липня «5 каналом» інформація про нібито вихід зі складу Ради Івана Драча та Богдана Ступки не відповідає дійсності», – зазначила Герман.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Суспільство