chrome firefox opera safari iexplorer

На ТВі знову «натравили» податкову

12 липня 2012 о 12:35

12 липня вранці в офісу ТОВ «Телерадіосвіт» (канал ТВі) податкова інспекція має намір провети виїмку документів.

Про це повідомив один з журналістів ТВі Артем Шевченко.

«Почалося. На ТВі прийшли податківці. Знову. Хочуть робити виїмки документів. Що там казав їхній начальник Клименко з приводу мораторію на перевірки ЗМІ на час кампанії? Вочевидь, це ТВі не стосується», — сказав Шевченко.

Він додав, що нині в офіс прийшло четверо офіцерів податкової інспекції.

"Ми їх не пускаємо. Вони прийшли з постановою Шевченківського суду про проведення виїмки якихось документів у ТОВ «Телерадіосвіт». Зараз там на офісі «бойові дії», — сказав Шевченко, відзначивши, що їде на місце події.

Він прогнозує, що це може затягтися на весь день.

Як відомо, керівництво ЗМІ неодноразово заявляло про припинення перевірки ЗМІ на період передвиборчої кампанії.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути