chrome firefox opera safari iexplorer

«Ніч у Львові» збере туристів і львів’ян 27-29 липня

23 липня 2012 о 13:44

У п’яницю всі екскурсії будуть безкоштовними, у інші два дні – зі знижками. Також для усіх бажаючих проведуть майстер-класи, на яких навчатимуть танцювати танго.

Заступник начальника відділу промоції Львівської міської ради Марта Іванишин розповіла, що реєстрація на «Ніч у Львові» триває на сайті lviv.travel, де вже зараз зареєструвалось 800 осіб.

«Є інтерес з інших міст та країн. Туроператори в Україні отримали інформацію про наш проект. Минулого року на проекті було близько 3 тис. учасників», – сказала вона. Серед новинок цьогорічного проекту: нова театралізована екскурсія з виходом на вежу Ратуші, які готує театр «Воскресіння». Дійство відбуватиметься в дусі середньовіччя, дійовими особами будуть монах і закохана пара. Також відвідувачі зможуть прогулятися підземеллям міста.

До програми також долучається Музей пивоваріння, який запропонує дегустацію пива, театралізована екскурсія містом «Нічна варта Львова».

Директор «Чудо-тур» Лев Підлісецький розповів, що компанія запроваджує нові екскурсії: «Легенди старого Львова», «Львів – місто кохання», «Львів за «бабці» Австрії», «Львів багатонаціональний».

«Перша екскурсія двогодинна, інші – тривалістю годину. Це екскурсії від Ілька Лемка… Екскурсія чудо-бусом буде не лише автобусна, але й з виходом на Личаківський цвинтар і до церкви Юра. Вся екскурсія буде на семи мовах», – сказав він.

На ряд проектів реєстрація завершена у зв’язку з великою кількістю бажаючих. Зокрема, це театралізована екскурсія підземеллями Львова (п'ятниця), вечірня екскурсія будинком Соломії Крушельницької (п'ятниця), нічна екскурсія палацом Потоцьких (п'ятниця).

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Новини культури

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути