chrome firefox opera safari iexplorer

НСК «Олімпійський» та «Донбас Арена» увійшли до числа кращих спортивних арен світу

17 липня 2012 о 11:04

Столичний НСК «Олімпійський» та донецький стадіон «Донбас Арена» входять до числа найкращих спортивних арен нашої планети.

Такої думки дійшли журналісти відомого американського спортивного порталу Bleacher Report.

Представники ЗМІ склали рейтинг, до якого увійшли 50 стадіонів з усього світу.

Не дивно, що до переліку увійшли об’єкти, що нещодавно приймали матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року – «Олімпійський» та «Донбас Арена», яку журналісти порталу назвали «коштовною короною Східної Європи». Обидві арени, нагадаємо, провели по п’ять матчів Євро-2012.

Стадіон «Донбас Арена» опинився на 17 місці, а Олімпійський – на 22 місці.

До рейтингу також були включені такі відомі арени як «Вемблі» (Лондон), «Бомбонера» (Буенос-Айрес), «Олд Траффорд» (Манчестер), «Альянц Арена» (Мюнхен), «Камп Ноу» (Барселона), «Сантьяго Бернабеу» (Мадрид), Національний стадіон у Варшаві та інші, пише ukraine2012.gov.ua.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути