chrome firefox opera safari iexplorer

Підтримай свій рідний Черкаський край! КОНКУРС

18 липня 2012 о 08:50

До 21-ї річниці незалежності України кожен школярик Черкащини отримає чудову можливість розповісти про свій рідний край!

Керівник Черкаської організації Фонду «Рідна країна» Володимир Гресь за інформаційної підтримки світоглядного порталу «Рідна країна» та  газети «Лівобережна» оголошують вже традиційний  конкурс дитячих творів та малюнків «Діти про свій рідний край».

Участь у конкурсі можуть взяти діти дошкільного та молодшого шкільного віку Черкаської області, які, за умовами конкурсу, до 10 вересня 2012 року повинні надіслати на адресу організаторів свої малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей шкільного віку), в яких розповідається, як і чому вони люблять свій рідний край.

Цього року найкращі роботи обиратимуться у трьох номінаціях:

  •  «Найкращий твір»
  • «Найкращий вірш»
  • «Найкращий малюнок» про свій рідний край.

Переможці та учасники конкурсу отримають цінні подарунки від Фонду Миколи Томенка «Рідна країна». Окрім того, кращі твори і малюнки будуть розміщені на порталі «Рідна країна» та надруковані у газеті «Лівобережна».

Умови конкурсу

Малюнки (для дошкільнят) та твори (для дітей молодшого шкільного віку) необхідно надсилати до 10 вересня 2011 року на електронну адресу: ridnakraina@ukr.net (формат файлу MS Word) або за поштовою адресою: 19700, м. Золотоноша Черкаської обл..., а/с 1.

В листі необхідно вказати дані про автора (поштову адресу, дату народження, школу, клас, за бажанням можна прикріпити фото).

Результати конкурсу будуть оприлюднені після 20 вересня 2012 року на порталі «Рідна країна» і в газеті «Лівобережна».

Говорячи про ідею проведення конкурсу, його організатор Володимир Гресь наголосив, що любов до України розпочинається з любові свого рідного села, селища та міста. За його словами, саме з метою пропагування патріотизму у дітей Фонд «Рідна країна» і вирішив провести такий конкурс.

Як відомо, Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» вже кілька років поспіль проводить конкурси з нагоди Дня незалежності України. Лише минулого року було визначено переможців у двох конкурсах: «Що б я зробив для України» та «Діти про свій рідний край», у яких взяло участь понад 100 патріотів України.

Розділи: Конкурси

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути