chrome firefox opera safari iexplorer

Потяги до Криму з українськими і зарубіжними туристами запізнюються та ламаються

17 липня 2012 о 09:31

17 липня, вранці, кілька потягів не змогли дістатися до Криму. На вокзалі в Сімферополі заспокоюють, що це через відсутність струму.

Зокрема, фірмовий «Гірник» сполученням Донецьк-Севастополь (№ 47), Вітебськ — Сімферополь (№ 491), Дніпропетровськ — Сімферополь (№ 89), Москва-Сімферополь (№ 29), Кривий Ріг — Сімферополь (№ 143) спізнюються як мінімум на два години.

Наприклад, київський № 39 повинен був прибути о 4:15, але до 8:00 його ще немає, пише «Сегодня». У довідковому зустрічаючих заспокоюють: «Не хвилюйтеся, просто пропала електрика».

«Судячи з того, що кримські електрички за напрямами Євпаторія, Севастополь відправляються за розкладом, несправність мереж десь в районі Новоолексіївки, Мелітополя», — припускають місцеві таксисти, які нудьгують на привокзальній площі без роботи.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути