chrome firefox opera safari iexplorer

Проти газети «Левый берег» таки порушили кримінальну справу

18 липня 2012 о 13:30

Прокуратурою Печерського  району міста Києва у справі народного депутата В.Ландіка порушено кримінальну справу за фактом скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.163 та ч.2 ст.182 КК України. Про це УНН повідомили у відділі зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.

Прокуратурою Печерського району міста Києва проведено перевірку за заявою народного депутата України В.Ландіка від 21.06.2012, у якій йдеться про порушення його особистих прав, гарантованих Конституцією України, і необхідність прийняття рішення відповідно до Кримінального кодексу України.

За результатами цієї перевірки 18.07.2012 прокуратурою Печерського  району міста Києва порушено кримінальну справу за фактом скоєння злочину, передбаченого ч.2 ст.163 та ч.2 ст.182 КК України (порушення таємниці листування чи іншої кореспонденції державного діяча, що передається засобами зв’язку, та незаконного збирання, використання, поширення конфіденційної інформації про особу, що заподіяло істотної шкоди законним правам, свободам та інтересам особи).

Нагадаємо, 17.11.2011 у приміщенні Верховної Ради України було зафіксовано та розповсюджено в Інтернет-виданні інформаційного порталу LB.ua приватне телефонне sms-листування народного депутата України В.Ландіка.

Розділи: Суспільство

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути