chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Києві виступить легендарний рок-гурт Red Hot Chili Peppers

25 липня 2012 о 12:20

Red Hot Chili Peppers (“Червоні гарячі гострі перці”) не потребують представлення — композиції 7-кратних володарів музичної премії Grammy слухає не одне покоління меломанів. Сьогодні о 19-й годині на НСК “Олімпійський” фанати зможуть почути і побачити своїх героїв наживо.

Шоу обіцяє бути грандіозним: “перці” привезли до української столиці 30 фур найкращого світового і музичного устаткування. Спеціальну сцену, доставлену з Німеччини, на головній спортивній арені країни споруджували 150 фахівців, а побачити кумирів у всіх деталях допоможуть величезні екрани 8×6 метрів.

Особливі вимоги у музикантів до харчування — разом з ними прибув особистий кухар, для якого організатори приготували п’ять холодильників і п’ять плит для приготування їжі. Готуватися до концерту учасники гурту будуть за допомогою медитації і “домашніх” репетицій. У райдері вони попросили три кімнати — meditation room (кімната для медитацій), drum room (“ударна”, або “барабанна”, кімната), vocal room (кімната для вокалу). Крім цього, необхідно було побудувати 30 гримувальних приміщень, призначених для підготовки до виступу та надати 250 рушників, щоб хлопці змогли викластися перед київською публікою на всі 100 %.

Для тих, хто йде на концерт, варто відзначити, що в цей день адміністрація міста планує обмежити доступ до станцій метро “Палац спорту” і “Олімпійська”, які, можливо, будуть перекриті для входу і виходу людей для забезпечення громадської безпеки. 25 липня двері НСК “Олімпійський” відкриваються для запуску глядачів вже з 16.00. Всі власники квитка в Фан-1 і Фан-2 зможуть пройти на свої місця тільки з Північного входу НСК “Олімпійський”, з боку метро “Палац спорту”. Власники квитків в сектори і в VIP-ложі зможуть пройти тільки із Західного входу НСК “Олімпійський” (з боку Троїцької площі).

Нагадаємо, Red Hot Chili Peppers приїжджають до Києва в рамках світового турне “I’m with you”, презентуючи ювілейний десятий альбом і, звичайно ж, улюблені хіти. На розігріві у музикантів в Києві виступлять британські рок-герої Kasabian, а також інді-рокери The Vaccines. У тих, хто прийде на концерт, є чудова можливість наживо почути мегахіти “Scar Tissue” і “Otherside”, ліричні акустичні інтерпретації композиції “Road Trippin”, відчути скажену енергію “Give It Away” або “Can’t Stop”. Тур “I’m with You Tour” стартував у минулому році. За цей час музиканти виступили в США, Канаді, Англії, Ірландії, Італії, Іспанії, Франції, Німеччині, Швейцарії, Швеції, Японії, Китаї, Чилі, Аргентині, Бразилії та інших країнах.

Концерт Red Hot Chili Peppers нещодавно пройшов на московських “Лужниках”. Як пише російська преса, протягом усього шоу артисти спілкувалися з публікою — вітали і дякували тим, хто прийшов на шоу. Фанати у свою чергу запаслися червоними хустками, футболками та банданами, створивши “справжнє червоне море”. Шоу каліфорнійців супроводжувалося яскравим відеорядом: на встановлених екранах транслювався концерт музикантів, кадри з кліпів колективу та інші зображення.

“Red Hot Chili Peppers” були створені в 1983 році в Каліфорнії вокалістом Ентоні Кідісом, басистом Майклом Белзамі/Флі/, гітаристом Хіллелом Словаком і барабанщиком Джеком Айронсом. За свою кар’єру колектив записав десять студійних платівок, отримав сім премій “Греммі”. Музиканти продали 85 млн копій альбомів, заробили почесне місце в тридцятці найкращих рок-музикантів світу за версією VH1, вершини чартів MTV, “Billboard” та багатьох інших. Композиції “Red Hot Chili Peppers” неодноразово ставали саундтреками до фільмів.

Ну а для тих, хто не зміг потрапити на концерт Red Hot Chili Peppers або жадає продовження, альтернативну вечірку влаштовують в арт-клубі “44”. Композиції RHCP виконають дві українські кавер-групи, а продовжить вечір дискотека з “перченими” хітами

Джерело: Хрещатик
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути