chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні Україна прощається із легендарним Богданом Ступкою. План заходів

24 липня 2012 о 08:47

Легендарного актора Богдана Ступку, який помер в неділю на 71-му році життя, сьогодні поховають на Байковому кладовищі в Києві.

О 8 ранку у церкві Святого Миколая Чудотворця на Аскольдовій могилі, де всю ніч служили панахиду за покійним, має відбутися Архієрейська Божественна літургія з Чином похорону, яку очолить секретар Синоду єпископів УГКЦ владика Богдан Дзюрах.

Вже до 10:00 тіло покійного доставлять до Театру ім. Франка, де шанувальники таланту великого актору зможуть попрощатися з ним. Похорон Ступки відбудеться о 14:00.

За даними «Комсомольської правди в Україні», попрощатися з актором серед інших прибудуть прем'єр Микола Азаров і президент Віктор Янукович.

На Байковому кладовищі все вже готово до похорону. Уже відомо, що актора поховають в секторі 52-А, де знайшли останнє пристанище такі люди як тренер Валерій Лобановський, видатний кардіолог Микола Амосов, модельєр Михайло Воронін, міністр транспорту Георгія Кірпа.

Джерело: ТСН
Розділи: Видатні постаті

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути