chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні українські миротворці повертаються з Ліберії

09 липня 2012 о 11:20

Сьогодні в рамках чергової – 17-ї – ротації 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України з африканського континенту на Батьківщину відбуде перша група українських миротворців, які протягом останнього півріччя виконували завдання в складі сил Місії ООН у Ліберії. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

О 14.00 годині за київським часом з ліберійського міжнародного аеропорту “Робертсфілд” літаком “Boeing-737-400” Місії ООН вилетять 93 українських миротворці. Переліт здійснюватиметься за маршрутом: “Робертсфілд” – Касабланка (Марокко) – Львів (Україна). Як очікується, літак здійснить приземлення в аеропорту “Львів” сьогодні, приблизно о 23.30 за київським часом.

Варто наголосити, що українські миротворці зі складу 56-го окремого вертолітного загону ЗС України 16-ї ротації зробили вагомий внесок у шляхетну справу підтримання миру в Ліберії.

Станом на 9 липня українські екіпажі виконали понад 1 тисячу 730 польотів, провівши в африканському небі 2 тисячі 450 годин. За цей час було перевезено більше 8 тисяч пасажирів та майже 187 тонн вантажу.

Відправку другої частини особового складу 56-го окремого вертолітного загону 16-ї ротації до України передбачається здійснити 16 липня.

Розділи: Суспільство