chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні в Києві презентували форму олімпійської збірної. ФОТО

12 липня 2012 о 16:37

Сьогодні в Києві відбулася презентація парадної, щоденної та спортивної форми олімпійської команди України на Ігри ХХХ Олімпіади в Лондоні. За словами дизайнерів, парадна форма виконана в дусі початку 70-х років і навіяна творчістю і епохою британського гурту «The Beatles».

В екіпіровці традиційно переважає синьо-жовта колірна гамма, при цьому дизайнери оновили орнамент і запропонували оригінальний синьо-біло-блакитний узор, а також використовували традиційний колос, який передає культуру і дух України.

«Важливо, щоб, надівши форму, ти відчував себе гордо. Екіпірування на лондонську Олімпіаду вийшло барвистим, яскравим, в дусі і стилі нашого прапора, наших культурних традицій. Приємно, що під час кожних Олімпійських ігор українська команда обов'язково згадується як одна з найбільш стильних . Такої честі удостоюються далеко не всі збірні! Упевнений, що форма сподобається і спортсменам, і вболівальникам», — підкреслив президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка.

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути