chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві після Євро відновлять витоптані клумби

16 липня 2012 о 11:32

У Києві після Євро необхідно відновлювати 1,5 га витоптаних газонів та квітників.

Про це повідомив генеральний директор КП Київзеленбуд Микола Назаренко. Роботи планують здійснити до Дня Незалежності, 24 серпня.

Ми все приведемо до такого стан, у якому воно було до Євро. Вже розпочалися роботи з відновлення газонів на Хрещатику та Майдані", — розповів Назаренко.

Водночас траву на Трухановому острові, де під час чемпіонату з футболу розташовувався кемпінг для шведських фанів, поки що не будуть відновлювати. Грошей у бюджеті на це не передбачено.

Надалі Київзеленбуд хоче запровадити автоматичну систему поливу газонів, як у багатьох столицях Європи. Крім того, у місцях, де проходять масові заходи, встановити георешітку — це сучасне пристосування, яке запобігає витоптуванню трави.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути