chrome firefox opera safari iexplorer

У липні майже 200 столичних дитсадочків буде закрито

09 липня 2012 о 17:04

У липні 198 столичних дошкільних освітніх закладів буде закрито на ремонт з метою пдготовки до нового навчального року.

Про це говориться в повідомленні прес-служба Київської міської держадміністрації.

Як зазначає міська влада, протягом літа у київських навчальних установах здійснюються

ремонтні роботи в рамках підготовки до нового навчального року, саме через це деякі із закладів тимчасово закриті. На період ремонтних робіт, для забезпечення потреб малечі, яка влітку відвідує дитсадки, батькам пропонують тимчасову зведену групу у тому ж приміщенні або в іншому найближчому дитячому садочку.

Зокрема, у липні, у Голосіївському районі столиці на ремонт зачиняться 11 дитсадків, а продовжуватимуть працювати – 42; у Дарницькому районі тимчасово припинять роботу 3 заклади, у звичайному режимі працюватимуть 55 дошкільних установ; у Деснянському районі в 10 садочках розпочали ремонтні роботи, проте, 60 ДНЗ приймають малечу щодня; у Дніпровському районі 21 дошкільна установа тимчасово не працюватиме, а 57 функціонують у звичайному режимі; на Оболоні ремонт розпочався у 18 садках, 49 – продовжують свою роботу; на Печерську 6 дитсадків зачинені і активно готуються до початку нового навчального року, а 21 –продовжує працювати; у Подільському районі 15 дитсадків ремонтують, а в цей час 28 функціонують безперебійно; активні ремонтні роботи розпочалися й у 38 дитячих садках Святошинського району, проте 24 – працюють у звичайному режимі; у Солом’янському районі ремонтують також 38 дитячих садків, а

звичайному режимі працюють тут 30 установ; у Шевченківському районі 38 дитсадків тимчасово не працюють, а 20 дошкільних установ продовжують функціонувати.

Загалом у столичній мережі дошкільних навчальних закладів нараховується 584 ДНЗ різних типів та форм власності, які функціонують протягом року.

Наразі, дитсадки відвідують 20 731 юний киянин, а загалом дошкільну освіту у них, здобувають 94 288 дітей.

Джерело: УНІАН Київ
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути