chrome firefox opera safari iexplorer

Українські фанати потрапили до Книги рекордів

18 липня 2012 о 10:33

«Зв’язування фанатської милі» – так називається акція, яка пройшла цієї суботи, 14 липня, у Києві. Символічну червону стрічку довжиною в 990 метрів (це і є еталон фанатської милі) одночасно пов’язували фанати з усієї України, спортсмени і представники шоу-бізнесу.

У результаті представники «Книги рекордів України» зафіксували новий рекорд, а самі фанати продемонстрували, що драйву у нас вистачить не тільки на футбольний Чемпіонат... Адже попереду мега-подія – Олімпійські Ігри, а українським олімпійцям дуже потрібна підтримка рідних уболівальників.

Про це ІА ZIK повідомила прес-служба МТС.

Літня спека не зупинила ані любителів спорту, ані зоряних селебрітіс – червона «Зоряна» доріжка розтягнулася від парку Володимирська гірка до посольства Великої Британії, і стала уособленням олімпійського вогню, вогню перемог і досягнень!

Серед учасників акції були помічені самі олімпійці і представники Національного олімпійського комітету України, а саме: Володимир Бринзак – віце-президент Національного олімпійського комітету, президент федерації біатлону, Юрій Білоног – олімпійський чемпіон з легкої атлетики, Анна Сорокіна – призер Ігор зі стрибків у воду, а також відома фанатка і представник руху фанатів – теледива Тереза Франк і фіналістка «Х-фактора» Марія Стасюк.

Захід пройшов за підтримки Генерального спонсора Національного олімпійського комітету – мобільного оператора «МТС Україна».

Ну а приєднатися до встановлення рекорду могли всі бажаючі. І не тільки зв’язати символічну стрічку, але й залишити свої побажання українським олімпійцям. Ці побажання будуть офіційно передані спортсменам під час святкування Дня фаната України і проводів Олімпійської збірної до Лондона 21 липня 2012 року.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути