chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні проведуть Інтернет–опитування батьків майбутніх першачків

20 липня 2012 о 16:06

МОНмолодьспорту з метою вивчення питань, що виникають у батьків майбутніх першокласників та забезпечення доступності дошкільної та початкової освіти оголошує проведення Всеукраїнського Інтернет–опитування батьків майбутніх першачків.

Про це повідомляє прес-служба МОНмолодьспорту.

У такий спосіб МОНмолодьспорту хоче з’ясувати, чим переймаються батьки майбутніх першокласників. Відповідний перелік питань буде розміщено на освітньому порталі державного інформаційно-виробничого підприємства видавництва «Педагогічна преса» з 1 до 31 серпня 2012 року.

Наразі проведено відповідну роботу з урахуванням побажань та пропозицій батьків майбутніх першокласників. У перших класах для батьків введено спеціальну парту: можна прийти на урок та подивитися, як адаптується дитина у новому для неї середовищі.

Нагадаємо, у квітні 2011 року було проведено Всеукраїнські Інтернет-збори батьків дітей майбутніх першокласників. В обговоренні питань взяли участь понад 1000 респондентів.

На запитання «Що Вас найбільше турбує, тривожить при підготовці дитини до школи?» більшість батьків відповіли: »Готовність дитини до школи та процес її адаптації в 1 класі загальноосвітнього навчального закладу».

Джерело: ZIK
Розділи: Новини освіти

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути