chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні визначили місце, де жити найкомфортніше

20 липня 2012 о 15:12

Чернівці визнано найкомфортнішим містом в Україні у відповідному рейтингу, проведеному тижневиком «Фокус».

При оцінюванні бралися до уваги 13 позицій: освіта, населення, житлово-комунальні послуги, сфера обслуговування, дороги, міський транспорт тощо. Максимального бала Чернівці не набрали за жодним показником, проте загалом за всіма позиціями отримали високі оцінки, повідомляє УКРІНФОРМ.

«Унікальна архітектура, доброзичлива атмосфера, чистота та безпечність вулиць дали змогу Чернівцям стати найкомфортнішим містом України», – підсумовує тижневик.

На думку експертів «Фокусу», при порівняно невеликій кількості населення – 250 тисяч осіб, в Чернівцях достатньо шкіл, парків, супермаркетів та місць у лікарнях, а також є міжнародний аеропорт та залізничний вокзал.

«Багатонаціональне і доброзичливе населення в декораціях майже незайманої довоєнної архітектури залишає в туристів найкращі враження. Місцеві мешканці ставляться до Чернівців з пієтетом і, схоже, готові миритися с дрібними побутовими незручностями в місті з таким історичним багажем»«, – підсумовує «Фокус».

Джерело: ZIK
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути