chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні знімають римейк «Кавказької полонянки» — «Кавказька полонянка-2, або Нові пригоди Шурика»

20 липня 2012 о 15:28

У Криму вже кілька днів йдуть зйомки фільму «Кавказька полонянка-2, або Нові пригоди Шурика» — рімейка легендарної комедії Леоніда Гайдая. Як повідомляютьКрым.Комментарии, перший етап зйомок проходив в павільйонах «Мосфільму», після якого знімальна група вирушила до Криму: познімали в Судаку, зараз в Ялті, належить піднятися на Ай-Петрі.

Основна сюжетна лінія залишається в недоторканому вигляді (залишили навіть деякі цитати), але історія набула сучасного відтінку. Деталі історії тримаються в строгому секреті, щоб зберегти інтригу.

«Ми не намагаємося перестрибнути велике творіння. Це погляд нашого покоління на ту версію. Костюми, декорації були відтворені такі ж, як у Леоніда Іовича (Гайдая). По духу ми намагаємося залишитися в тому великому кіно», — розповів режисер картини Максим Воронков. Правда, зауважив, що в точності повторювати фільм ніхто не збирається — автори залишають за собою право оригінальних мізансцен і пейзажів.

На головні ролі Ніни та Шурика запросили молодих артистів — Анастасію Задорожну та Дмитра Шаракоіса. Перша встигла засвітитися в проектах «Любов у великому місті», серіалі «Прості істини». Шаракоіс відомий по ролі забитого ботаніка Левіна з серіалу «Інтерни». Крім них у фільмі задіяний Геннадій Хазанов (товариш Саахов), Микола Добринін (Бовдур), Сергій Степанченко (Бувалий), Семен Стругачев (Трус).

Завершити знімальний процес планується до 20 серпня.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути