chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні знову незаконно роздають землю

10 липня 2012 о 10:01

Прокуратурою Черкаської області в порядку правозахисної діяльності проведено перевірку дотримання вимог земельного законодавства, під час проведення якої встановлено факт незаконного виділення у приватну власність земельної ділянки загальною площею 32 га вартістю майже 2 млн грн. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

Так,  на підставі розпорядження Черкаської районної державної адміністрації 146 громадян – мешканці Черкаської, Київської, Полтавської та Херсонської областей незаконно отримали право на земельні ділянки під будівництво та обслуговування житлових будинків та оформили державні акти про право власності на земельні ділянки, частину з яких у подальшому реалізували третім особам.

За результатами перевірки прокуратурою області направлено до суду позовну заяву про визнання вказаного розпорядження, державних актів на право власності та договорів купівлі-продажу незаконними і недійсними, скасування їх державної реєстрації та зобов’язання повернути земельні ділянки у власність держави.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути