chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться ще один притулок для безпритульних тварин

13 липня 2012 о 11:46

Депутати Львівської міської ради підтримали виділення коштів і земельної ділянки для будівництва притулку для безпритульних тварин. Про це УНН повідомили у прес-службі Львівської місьради.

Депутати прийняли ухвалу про погодження комунальному підприємству «Лев» місця розташування та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення притулку для безпритульних тварин. Ділянку на вул.Шевченка, 366-а, орієнтовною площею 4 га,  у постійне користування виділять за рахунок земель, що не надані у власність або користування.

Крім того, депутати проголосували за внесення змін до ухвали міської ради від 1 квітня 2012 року №1277. Відповідно до ухвали, з річного плану пріоритетного фінансування природоохоронних заходів, з міського фонду охорони навколишнього середовища у 2012 році виділять ще 700 тис. грн на будівництво муніципального притулку для безпритульних тварин у м. Львові. Виділені коштів призначені на роботи з проектування, а також відведення земельної ділянки під будівництво міського притулку для безпритульних тварин.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути