chrome firefox opera safari iexplorer

Які продукти карще вживати у спеку: поради дієтолога

10 липня 2012 о 12:12

За словами головного дієтолога МОЗ Олега Швеця, під час спеки потрібно збалансовано харчуватися. Про це він сказав під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

«У спеку потрібно збалансовано харчуватися, особливо людям, які страдають на хронічні захворювання. Потрібно менше вживати продукти, які містять солі», — сказав О.Швець.

За словами експерта, найбільш прийнятними для організму у спеку є овочі, фрукти, злакові та риба. Він наголосив на тому, що варто обмежувати вживання продуктів насиченими жирами (наприклад м’ясо птиці).

24 травня

Інші дати
Кирило Стеценко
1882 – український композитор, хоровий диригент, культурний і громадський діяч, священик. Створив кобзарську школу; організатор мандрівних хорових капел, засновник музичної бібліотеки. Автор кантат, опер та ін.  
Розгорнути
100-річчя від дня народження Михайла Стельмаха
(1912, с.Дяківці, Вінницька область – 1983) — український письменник, драматург, фольклорист. Автор поетичних книжок для дітей.
Розгорнути
Народився Іван Нехода
(1910, с.Олексіївка, Харківська область – 1963) - український поет, письменник, журналіст. Збірки: «Початок пісні», «Тобі, кохана» та ін.
«У лісі, лісі темному, Де ходить хитрий лис, Росла собі ялинонька І зайчик з нею ріс.» (Іван Нехода)
Розгорнути
Народився Олександр Богомолець
(1881, м. Київ – 1946) - відомого українского патофізіолога, основоположника школи патофізіологів.
Розгорнути