chrome firefox opera safari iexplorer

Які продукти карще вживати у спеку: поради дієтолога

10 липня 2012 о 12:12
lifetips.org.ua

За словами головного дієтолога МОЗ Олега Швеця, під час спеки потрібно збалансовано харчуватися. Про це він сказав під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

«У спеку потрібно збалансовано харчуватися, особливо людям, які страдають на хронічні захворювання. Потрібно менше вживати продукти, які містять солі», — сказав О.Швець.

За словами експерта, найбільш прийнятними для організму у спеку є овочі, фрукти, злакові та риба. Він наголосив на тому, що варто обмежувати вживання продуктів насиченими жирами (наприклад м’ясо птиці).

30 травня

Інші дати
Народився Богдан Весоловський
(1915, м. Відень, Австрія - 1971) – український композитор, автор численних українських романсів («Прийде ще час», «Чорні очі», «Усміх»).
Розгорнути
Народилася Константина Малицька
(літературні псевдоніми Віра Лебедова, Чайка Дінстрова) (1872, с.Кропивник, Івано-Франківська область – 1947) - українська письменниця, педагог, діячка культурно-освітніх товариств у Галичині.
Чом, чом, чом, О земле ти моя, Кохана ти мені, Кохана ти мені? Чом, чом, чом, О земле ти моя, Чарує так мене Ясна твоя краса? (Костянтина Малицька)
Розгорнути

Майбутні події Дивитися всі