chrome firefox opera safari iexplorer

Якість води кримських курортів не погіршилася через повінь на Кубані

23 липня 2012 о 09:30

За словами Голови Республіканського комітету АРК з охорони навколишнього природного середовища Дмитра Татарова, повінь в Краснодарському краї (Російська Федерація) не вплинула на стан води біля берегів Криму. Про це УНН повідомили в Курортно-інформаційному центрі.

Глава відомства уточнив, що Інститут біології південних морів ім. О.О.Ковалевського Національної академії наук України протягом ряду років веде постійний біологічний моніторинг в декількох точках прибережної зони.

«На сьогодні жодних відхилень від норми не спостерігається. За даними екологічних моніторингових спостережень якість морської води також не змінилося. Характер течій, напрямок вітру останніх тижнів говорить про те, що таке забруднення малоймовірне», — підкреслив Дмитро Татарів.

Нагадаємо, в ніч на 7 липня у Краснодарському краї (Росія) розпочалась сильна повінь, яка призвела до людських жертв. Найбільше від стихії постраждали Кримськ, Геленджик і Новоросійськ. У регіоні були порушені системи енерго-, газо-і водопостачання, автомобільний і залізничний рух.

Розділи: Довкілля

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути