chrome firefox opera safari iexplorer

Закарпаття запрошує на екологічно чистий відпочинок!

30 липня 2012 о 15:15

Відпустка в горах на свіжому повітрі під привітним закарпатським сонцем здавна приваблює любителів активного відпочинку та тих, хто хоче оздоровитися і просто оцінити красу первозданної природи.

Саме для них круглий рік бази відпочинку в Карпатах готові гостинно відчинити свої двері. Карпати є унікальним регіоном — це один з найбагатших природними і рекреативними ресурсами регіонів не тільки Україні, а й усього світу.

Він відрізняється неповторним багатством флори і фауни: природа Карпат неповторна. Але популярний він не лише завдяки природі та великому вибору зимніх розваг. Тут зіграла свою роль і добре розвинена туристична інфраструктура — турбази Карпат допоможуть відпочити, набратися сил і вражень, організувати дозвілля як дорослим, так і дітям.

Готельний комплекс «Боркут» — це поєднання європейського комфорту та української гостинності.

База  складається із комфортабельного основного корпусу та дерев’яних котеджів. До послуг відпочиваючих одно- та двокімнатні номери класу люкс, напівлюкс та стандарт. Загалом це 16 номерів, в котрих можна розмістити до 45 осіб. Вони обладнані сучасними екологічними меблями, телевізорами, холодильниками, системами кондиціонування та телефонами.

На території готелю розташована автостоянка з цілодобовою охороною, яка забезпечує спокій та безпеку туристів.

Цей готельно-ресторанний комплекс славиться своїми гідро-, бальнео- та SPA процедурами. А це —  ідеальний засіб для загального оздоровлення та зміцнення захисних функцій організму, зняття стресових станів, тонусу всіх життєво важливих органів.

Ефективність кожного виду ванн було випробувано та доведено. До послуг клієнтів перлинна чи родонова ванна, підводний душ-масаж, локальні ручні та ножні ванни, циркуляційний душ.

Окрім того на території комплексу знаходиться ресторан «Боркут». До послуг гостей банкетний зал на 40 місць,  бар та терраса, з якої відкриваються неперевершені краєвиди Карпатських гір.

Тут частують традиційними та оригінальними стравами Закарпатської смачної домашньої кухні.

Для туристів готель організовує оригінальну екскурсію по  Закарпатській обл., туристичні походи в прадавні ліси та гори, де на відпочивальників чекає суниця, чорниця, малина, білі гриби. Щоб більше дізнатися про місцеві звичаї і легенди найбільше згодяться пішохідні екскурсії.

Окрім того, в комплексі пропонують скористатися  квадрциклами для незабутньої поїздки на полонину, велосипедами, лижами та сноубордами (зимою), спортінвентарем для ігр та активного відпочинку. Любителям порибалити організовують виїзд «на форель».

Гарного відпочинку!

Детальну інформацію ви можете дізнатися на сайті готельного комплексу «Боркут»

Послуги без додаткової плати:

  • Wi-Fi інтернет
  • парковка
  • виклик таксі
  • виклик швидкої медичної допомоги
  • користування медичною аптечкою
  • доставка кореспонденції в номер
  • побудка у визначений час
  • заміна постільної білизни, рушників
  • отримання факсимільних повідомлень

Додаткові платні послуги:

  • чистка, прання та прасування одягу
  •  користування міні-баром
  • замовлення трансферу

Ви можете здійснити бронювання, подзвонивши за телефонами:

тел.: +38(03134) 3-61-84

моб.: +38(097) 481-12-22 (101)

моб.: +38(096) 928-26-85

тел./факс: +38(03134) 3-61-84

Також Ви можете заповнити online-заявку на бронювання номерів у готелі «Боркут».

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути