chrome firefox opera safari iexplorer

Через ремонт доріг виїхати з Криму стало ще важче

22 серпня 2012 о 10:46

З вівторка, 21 серпня, через ремонт дороги на ділянці автомобільної дороги М-17 Херсон — Джанкой — Феодосія — Керч — км 72+000 — км 86+00, тимчасово обмежено рух автомобільного транспорту

Як повідомили «Коментарям» у прес-службі Міністерства інфраструктури, рух здійснюється по одній смузі в регульованому реверсному режимі з обмеженням швидкості автотранспорту до 50 км/год.

Ремонтні роботи планують закінчити до 25 жовтня 2012 року.

Як повідомляли «Коментарі», на початку серпня через ремонтні роботи на трасі Е-97 М-17 заблокована дорога в Крим. У зв´язку з чим, на відрізку між Цюрупинськом та смт. Раденськ утворився багатокілометровий затор.

Довідка «Коментарів»

Траса М-17 — це українська автомобільна дорога міжнародного значення, яка починається в Херсоні і проходить через Цюрупинськ, Армянськ, Красноперекопськ, Джанкой, Радянський, Феодосію, Керч, закінчуючись на пропускному пункті Крим-пором, що веде на місто Новоросійськ у Росії.

Загальна протяжність дороги М-17 становить 423,6 кілометрів, а сама траса збігається з частиною європейського автомобільного коридору E-97 (Херсон — Новоросійськ — Поті).

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути