chrome firefox opera safari iexplorer

Найсмачнішою кухнею туристи обрали італійську

06 серпня 2012 о 14:44
Найсмачнішою країною світу стала Італія, саме за її кухню проголосувало найбільше туристів.

Опитування на цю тему з-поміж 27 тисяч користувачів провів сайт Hotels.com.

Про це пише CNN.

Найсмачнішими італійські національні страви назвали 32% гурманів-мандрівників. 24% надали перевагу французькій кухні, а 18% проголосували за японську.

До Топ-10 респонденти також зарахували китайську іспанську, американську, мексиканську і тайську кухню. Останню сходинку в смаковому рейтингу поділили між собою Індія і Тайвань, за чиї наїдки проголосували по 5% туристів.

Крім цього, автори опитування поцікавились, які страви із кухні рідної країни порадили б скуштувати учасники. Японці назвали, що не дивно, суші, темпуру, рамен, локшину соба та окономіякі.

Американці ж порадили туристам попоїсти їхнього традиційного барбекю, бургерів зі картопелькою фрі, смажених курчат, яблучного пирога і славнозвісних крилець «Баффало».

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути