chrome firefox opera safari iexplorer

Нацкомісія моралі розгляне шкідливість «Лунтіка», «Маші і Ведмедя» та «Сімпсонів»

15 серпня 2012 о 14:31

Голова Нацкомісії України з питань захисту суспільної моралі В. Костицький прийняв рішення про підготовку засідання, на якому розглянуть брошуру із закликом заборонити показ в Україні мультфільмів «Губка Боб», «Лунтік», «Маша і Ведмідь», «Телепузики», «Покемони», «Сімпсони», які «несуть реальну загрозу нашим дітям»

Підставою для такого рішення послужило повідомлення, що останнім часом розповсюджується через мережу Інтернет, в якому йдеться про дослідження популярних серед дітей мультфільмів «Губка Боб», «Лунтік», «Маша і Ведмідь», «Телепузики», «Покемони», «Сімпсони» та багато інших, що, на думку осіб, які його підготували, несуть реальну загрозу нашим дітям.

З брошурою, яка містить результати дослідження, можна ознайомитися тут.

Зокрема, у ній ідеться про те, що вказані мультфільми – «широкомасштабний експеримент над українськими дітьми, в результаті якого з наших дітей цілеспрямовано формують злочинців і збоченців».

За словами авторів брошури, «усі новітні мультфільми – це спецпроекти, спрямовані на руйнування поваги до батьків, стирання меж між чоловіками і жінками, втрату традиційних сімейних цінностей та пропаганду окультизму і збочених способів життя як норми».

Автори закликають громадськість звертатися до Президента України, депутатів Верховної Ради України, Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, Державного комітету з питань телебачення та радіомовлення з метою заборони спеціальних мультиплікаційних проектів в Україні.

На сайті, де розміщена вказана брошура, також є чимало згадок про протести проти ювенальної юстиції, гендеру, а також про Українську Правовірну Греко-Католицьку Церкву (УПГКЦ), прибічників якої називають «догналівцями» та «підгорецькими отцями».

Нагадаємо, архієпископ Львівський Ігор Возьняк на прес-конференції 29 березня оприлюднив офіційну заяву ватиканської Конгрегації у справах віровчення, згідно з якою Святий Престол католицької церкви повністю відмежовується від секти Догнала.

Джерело: Zaxid.net
Розділи: Новини культури

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути