chrome firefox opera safari iexplorer

Скандал навколо Києво-Печерської Лаври набирає обертів

13 серпня 2012 о 10:04

Звільнена Гендиректор Києво-Печерської Лаври Вікторія Ліснича заявляє, що в п'ятницю відбулося «захоплення» відділу кадрів і до цього причетний родич міністра культури Михайла Кулиняка.

Про це вона сказала в коментарі газеті Сегодня.

«Звільнені люди захопили відділ кадрів, а серед них є, до речі, і родич міністра культури. Це дуже важливо, я хочу підкреслити», — заявила Ліснича.

«Ситуація дивна, особливо для колективу.  Адже на зборах з колективом заповідника міністр пообіцяв, що ситуацію обговорить Наглядова рада Лаври 14 серпня. Ніхто нічого не розуміє», — додала Ліснича.

«Хоч я на лікарняному, робота в нас не припинена, ми розробили структуру й штатний розклад, зручний для колективу, а не для міністерства», — заявила Ліснича.

«Я б хотіла, щоб за колектив Лаври заступилися президент і прем'єр. А Влада Володимирівна (Прокаєва) — гарна акторка. Хоча я їй так довіряла...» – ледь не зі сльозами в голосі розповіла Ліснича.

При цьому видання відзначає, що міністр Культури Кулиняк не коментує факт причетності до «захоплення відділу кадрів» свого родича.

Як відомо, Мінкульт звільнив Лісничу після того, як вона не змогла усунути недоліки у своїй роботі, встановлені після перевірки.

Розділи: Суспільство

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути