chrome firefox opera safari iexplorer

Табачник пообіцяв українським школам «рай» наступного року

30 серпня 2012 о 14:39

Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник пообіцяв наступного року повністю виконати програму «Шкільний автобус». Про це УНН повідомили у прес-службі МОНмолодьспорту.

Міністр разом із головою Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергієм Ларіним вручили ключі від 34 нових шкільних автобусів представникам освітніх закладів з усіх районів області.

Вітаючи вчителів із святковою подією, Дмитро Табачник зазначив, що Президент України Віктор Янукович визначив одним із пріоритетних завдань, які стоять перед Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України – прискорення виконання державної програми «Шкільний автобус». Програма була відновлена у 2010 році. Протягом двох років придбано 426 шкільних автобусів, а у нинішньому році освітні заклади отримали майже тисячу транспортних засобів для учнів сільських шкіл.

«Вже наступного року ми на 100 відсотків виконаємо програму „Шкільний автобус“, обладнаємо усі школи сучасними комп’ютерними класами та завершимо підключення усіх навчальних закладів до швидкісної мережі Інтернет», — наголосив міністр.

Розділи: Новини освіти

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути