chrome firefox opera safari iexplorer

Табачник запевняє, що його шкільні автобуси безпечні для життя

29 серпня 2012 о 12:22

Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник побажав, щоб у телеканалі ТВі ніколи не виникало коротних замикань.

На  брифінг у Кабінеті міністрів міністр спеціально приніс із собою документи, щоб довести що його слова дуже часто перекручують.

«Ви б краще досліджували ніжні стосунки між Гусинським та Кагаловським, це могло б взяти CNN», — звернувся він до представників ТВі.

Також він розповів, які документи він з собою приніс для каналу. Це документи щодо загорання шкільного автобусу.

«Перший документ — підписано начальником управління районного відділу, другий — прокурором. Прокурором відмовлено в кримінальній справі. Третій документ -  міністерство надзвичайних ситуацій, тут аж чотири сторінки, чому виникло займання. Перша версія, друга і висновки. Причиною займання стало виникнення короткого замикання. Інструкція медичних експертиз — якщо людською мовою, то водій знімав акумулятор і не заізолював кінці дротів. Тобто, причиною пожежі в автобусі стало коротке замикання генератора, несправність якого була викликана самовільним втручанням в електромережу даного автобуса. Я бажаю, щоб у жодного співробітника та журналіста телеканалу ТВі ні дома, ні в машині не виникало короткого замкнення. Щиро це кажу. А друге — раджу не міняти без підстанції акумулятори. І найголовніше, не спотворювати інформацію і не займатися наклепництвом і ефірі», — розповів Табачник.

Нагадаємо, раніше телеканал ТВі висвітлював інформацію про займання шкільного автобуса.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути