chrome firefox opera safari iexplorer

Табачнику не подобається велика кількість пам'ятників на Івано-Франківщині

31 серпня 2012 о 09:01

Як передає кореспондент УНІАН, своє ставлення до даного питання міністр висловив під час обласної педагогічної конференції в Кіровограді.

Він нагадав, що прем’єр-міністр Микола Азаров поставив завдання забезпечити теплими вбиральнями всі школи України. У трьох областях — Дніпропетровській, Миколаївській та Донецькій — ця проблема вирішена, водночас, у трьох областях – Рівненській, Івано-Франківській та Закарпатській — рівень забезпечення шкіл внутрішніми туалетами є нижчим від 50%, — зазначив міністр.

«Це не біда, цим треба займатися. Але коли в Івано-Франківської області найбільш дотаційний бюджет, і за останні два роки споруджено пам’ятників і меморіалів більше, ніж в усій Україні… то хіба це політика, державницька позиція? Бюджет держави за рахунок наших з вами відрахувань дотує її (область — УНІАН), а місцеві керівники продовжують споруджувати пам’ятники й монументи», — підкреслив Д.Табачник.

Розділи: Суспільство

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути