chrome firefox opera safari iexplorer

У Криму пройде міжнародний форум блондинок

01 серпня 2012 о 12:00

З 5 по 15 вересня 2012 року під Севастополем відбудеться перший Міжнародний форум блондинок, на який зберуться близько тисячі дівчат з України, Росії, Білорусі, країн Прибалтики та Європи. Форум буде проходити під девізом «Блондинки — ЗА!».

За інформацією організаторів, на форумі будуть обговорюватися питання про новий погляд на рекреаційні зони, збереження екології, розвиток курортного бізнесу на півострові. Основною метою першого Міжнародного форуму блондинок є сприяння благодійності.

Крім того, учасниці та гості форуму зможуть відвідати ярмарок провідних брендів, що спеціалізуються на жіночій моді, майстер-класи провідних стилістів, дизайнерів, візажистів, придбати ексклюзивні прикраси, відвідати медичний консультаційний центр, що спеціалізується на жіночому здоров'ї.

Щовечора тут будуть проходити вечірки за участю зірок вітчизняного і зарубіжного шоу-бізнесу.

В рамках форуму пройде Перший всеукраїнський парад блондинок і закладка каменя під будівництво першого в Україні ресторану для блондинок.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути