chrome firefox opera safari iexplorer

В Україні з'явиться свій фестиваль Woodstock

20 серпня 2012 о 18:04

З 28 по 30 серпня 2012 року на аеродромі в місті Калинівка Вінницької області вперше відбудеться фестиваль «Woodstock Україна».

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ організатори фестивалю, протягом трьох днів тут виступлять 36 груп з України, Польщі та Естонії, а в якості хедлайнерів запрошені українські колективи «Скрябін», «Mad Heads» та «Kozak System». Кузьма, соліст гурту «Скрябін», також є ініціатором і ведучим фестивалю.

Крім того, на території аеродрому буде організовано безліч творчих і тематичних майданчиків: стіна для графіті, байкерський табір, музична сцена для виконавців-аматорів, різноманітні вироби hand-made.

Метою проведення фестивалю «Woodstock Україна» організатори називають пропаганду волонтерського руху, благодійництва, розвиток творчого потенціалу країни, масової музичної культури, формування естетичного смаку шанувальників різних музичних стилів, об'єднання різнопланових виконавців однією ідеєю, об'єднання жителів різних регіонів України.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути