chrome firefox opera safari iexplorer

Замовник біл-борду «Переписала хату на кота» звинувачує у своєму зникненні Партію регіонів

17 серпня 2012 о 09:25

Нові погрози пролунали на адресу директорки рекламного агентства «Апельсин», що розмістило біл-борд «Переписала хату на кота».

Про це ОПОРІ розповів сам замовник відомого біл-борду Максим Голосний. Максим повідомив, що з боку обласної адміністрації до власниці біл-борду пані Наталі знову пролунало кілька погроз. ОДА тепер вже вимагає не давати будь-яких коментарів з приводу цього біл-борду, а також про перебування в лікарні директора рекламного агентства. Не витримавши тиску пані Наталя вирішила  надовго відключити телефон.

Щодо біл-борду про кота Максим Голосний передбачає, що він висітиме до кінця обумовленого терміну, хоч і був частково зафарбований. Адже договір між замовником і виконувачем рекламних послуг  зобов’язує виконувача сплачувати 3000 грн. щодня в разі відмови.

Максим Голосний, якого усунули зі списків кандидатів у депутати Верховної Ради від партії «УДАР», був зареєстрований ЦВК кандидатом в депутати шляхом самовисування. На початку серпня  РА «Апельсин» підписало з кандидатом договір і розмістило на своїх рекламних площах  відомий Інтернет-виданням біл-борд  «Переписала хату на кота». В результаті погроз від регіоналів директор РА потрапила в лікарню. А сам кандидат 12 серпня розмістив в Інтернеті своє відеозвернення з метою оголосити громадськості про його незаконний розшук  Петриківським РВ УМВС в Дніпропетровській області та про його довготермінові плани на життя. Голосний також повідомив, що, у випадку його зникнення, треба звинувачувати Партію регіонів.

Розділи: Суспільство

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути