chrome firefox opera safari iexplorer

Завтра у Луцьку відбудеться «День Львова»

16 серпня 2012 о 11:08

Частинку музичного Львова до Луцька везе струнний квартет оркестру «Віртуози Львова». Завтра, 17 серпня у Луцьку відбудеться «День Львова». Волонтери розповсюджуватимуть листівки-запрошення, а на вулицях Луцька гратиме струнний квартет.

Таким чином львів’яни запрошують жителів Луцька на осінній туристичний сезон, повідомили у прес-службі ЛМР.

17 серпня в Луцьку відділ промоції міста проведе презентацію Львова для Луцьких туристичних компаній. Також волонтери в яскравих футболках роздаватимуть листівки-запрошення «Зустрінемоь у Львові» з анонсами осіннього туристичного сезону у Львові.

«Луцьк, Тернопіль, Івано-Франківськ – дуже цікаві для туристичного Львова. Якщо говорити про Луцьк, тут важливу роль відіграє відстань між містами. Всього 150 км – це дає можливість мешканцям Луцька часто подорожувати до нашого міста. Якщо турист зі Східної України має можливість приїхати у Львів раз у рік, може двічі, то турист з Луцька має можливість приїжджати частіше, майже на кожен фестиваль протягом року, цікаві екскурсії, атракції. У нас їх чимало. Або просто прогулятися Львовом, випити запашної кави чи посмакувати львівським шоколадом», – каже начальник відділу промоції міста Львова Галина Малець.

Також вона розповіла, що у Луцьк вони їдуть з одноденним візитом: «У нас запланована зустріч з туристичними агенціями, де презентуватимемо львівські туристичні продукти. Також ми розповсюджуватимемо листівки «Зустрінемось у Львові» з анонсами осіннього туристичного сезону. На площі міста гратиме симфонічний оркестр Львівської філармонії. Це теж своєрідне запрошення приїхати до Львова на фестиваль «Контрасти».

«Збільшення туристів у Львові – це нові робочі місця для львів’ян. Цьому маємо підтвердження. За період протягом підготовки Львова до «Євро» було створено 10 тис. робочих місць у індустрії туризму. Цей темп потрібно нарощувати. Тому Львів активно рекламує себе у інших містах», – каже начальник управління інформаційної політики та зовнішніх відносин Львівської міської ради Андрій Москаленко.

Нагадаємо, «Дні Львова» вже відбулися у Харкові, Одесі, Луганську, Запоріжжі, Дніпропетровську та Відні.

Як зазначають у відділі промоції міста, вже у вересні відбудуться «Дні Львова» у Донецьку та Маріуполі.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути