chrome firefox opera safari iexplorer

500 українських шкіл переведуть на електронні підручники у 2012. Ще 5 тисяч — у 2013

10 вересня 2012 о 10:47

У рамках Національного проекту «Відкритий світ» в Україні реалізується пілотний проект «Електронний підручник», який до кінця нинішнього року планують запустити в 500 вітчизняних школах України, а в наступному — в 5 тис. шкіл. Про це УНН повідомили у Державному агентстві з інвестицій та управління національними проектами України.

Зокрема, як повідомив глава Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владислав Каськів на IV Міжнародному економічному форумі «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи», у поточному році в 26 школах Харківської області також стартує пілотний проект «Електронний підручник».

«У цьому році пілотний проект запускаємо в 26 школах Харківської області ... У тих школах, які готові до цього функціонально, тому що потрібна елементарна місцева інфраструктура, вчителі, здатні ретранслювати це навчання», — повідомив він.

В.Каськів також повідомив, що реалізація пілотного проекту буде фінансуватися за рахунок держбюджету, а на наступному етапі передбачається задіяти механізм приватно-державного партнерства.

Як повідомляв УНН, з метою ефективного використання Інтернет-технологій в навчально-виховному процесі в кожному районі міста Донецька затверджені програми по впровадженню електронних підручників, визначено опорні закладу для реалізації програми «Електронний підручник».

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути