chrome firefox opera safari iexplorer

Курйоз: «регіонал» агітує першокласників. ФОТО

05 вересня 2012 о 11:11

Регіонал Петро Мельник, який балотується до Верховної Ради у 95 окрузі (місто Ірпінь), привітав школярів політичною агітацією, розповіли батьки першокласників.

Так, за словами журналіста Сергія Сидоренка, який якраз віддавав доньку до першого класу, на уроці вчителька зайшла до класу, та відразу роздала усім листівки нібито з привітаннями. Проте на цих листівках були і згадки про Партію регіонів, і про кандидата від ПР, і, навіть, відповідний логотип. Також у «вітальний набір» входили лінійки з логотипом Партії регіонів.

«Згідно із нинішнім законом про вибори, це — пряма агітація. І згадки про Партію регіонів із лого партії, і про кандидата. Жодних вказівок про наклад і видавця, тобто пряме порушення закону», — пише журналіст на своїй сторінці у «Фейсбуці».

За його словами, такі агітки, це явне використання адмінресурсу, адже голова райдержадміністрації за своїм підписом і прикриваючись посадою агітує за партію, уточнив Сидоренко, вказавши на листівку підписану главою Києво-Святошинської РДА Олександром Зайцем.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що родичі студентів Ірпінської податкової академії, яку очолює Мельник, почали скаржитись, що їх змушують брати довідку про зміну місця голосування, і їхати голосувати в Ірпінь.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути