chrome firefox opera safari iexplorer

Лідер стільникового зв’язку Київстар знизив ціни на зв’язок

05 вересня 2012 о 10:44

Один із лідерів вітчизняного ринку стільникового зв’язку повідомив про введення нових пакетних тарифів. Зокрема, від початку тижня діє тарифний план «СуперКиївстар».

Абонентна плата на день знизилась на 20 відсотків. При цьому зниженні обсяг хвилин, які надаються клієнту в мережі Київстар виріс на 40 відсотків. Тобто була гривня 25 — стала гривня на день. Було 50 хвилин — стало 70 хвилин.

Абоненти, які хочуть дешево телефонувати на інші мережі, можуть замовити додаткову послугу — «15 копійок на інші мережі». Є нова пропозиція і для абонентів ді-джус. Пакет «Альо, квартал» — 100 хвилин на день за 35 копійок на всі телефони мережі Київстар. У десять разів більше інтернету та — безкоштовні жарти.

Цей пакетний тариф — перший у співпраці Київстару із 95-м кварталом. Гумористична студія запропонувала назву для тарифу, зняла кілька рекламних роликів. А система телефонного обслуговування клієнтів ді-джус заговорить голосами відомих коміків.

Розділи: Суспільство

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути