chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні Apple представить новий iPhone

12 вересня 2012 о 09:25

Смартфон iPhone п'ятого покоління, який істотно відрізняється від двох попередніх моделей пристрою, буде, як очікується, представлений у середу на прес-конференції Apple в Сан-Франциско.

Презентація розпочнеться сьогодні о 20.00 за київським часом.

Як би ретельно Apple не оберігала свої корпоративні секрети, завдяки численним витокам інформації у портреті нового iPhone невідомими залишаються лише окремі штрихи.

Ті, хто цікавляться темою, вже напевно знають, що, за неофіційними даними, смартфон буде трохи тонший від своїх попередників, матиме трохи витягнутий корпус, щоб вмістити подовжений екран; задня кришка пристрою стане металевою, а порт для підзарядки й підключення до комп'ютера буде замінений меншим.

Вже довгий час iPhone залишається найпопулярнішим смартфоном на ринку. Однак перед швидким оновленням покупці традиційно займають вичікувальну позицію. За даними аналітичної компанії Canaccord Genuity, у серпні на американському ринку звання найбільш продаваного смартфона у iPhone 4S перехопив Samsung Galaxy S III. Однак вихід нової моделі апарата від Apple повинен змінити ситуацію.

Раніше також стало відомо, що американська корпорація Apple стала замовляти менше чіпів пам'яті, необхідних для нового смартфона компанії iPhone 5, у свого основного конкурента Samsung Electronics Co, який також є головним постачальником корпорації.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути